fbpx Skip to main content

HELMOND

Steenweg

DE BORRELBAR HELMOND

De Borrelbar Helmond is een gezellige huiskamer voor iedereen, waar een avond borrelen met vrienden gegarandeerd uitloopt op een feestje. Je kunt bij ons genieten van de lekkerste borrels, diverse speciaalbieren, cocktails en gin&tonics. Naast borrelen en uitgaan kun je bij De Borrelbar Helmond terecht voor live sportwedstrijden. Wij zenden alle belangrijke voetbalwedstrijden uit op diverse schermen.

Momenteel zijn er vier locaties van De Borrelbar in Brabant. In Helmond zijn we te vinden in het gezellige horeca- en winkelgebied van de Steenweg. Gezellige terrassen en letterlijk om de hoek van Theater Het Speelhuis, Museum Helmond, Het Kasteel en de Pathé Bioscoop. Op de sfeervolle Steenweg is naast De Borrelbar o.a. ook Bobby’s Bar, ’t Zusje en Hotel West Ende te vinden.

De Borrelbar vind je altijd in dé uitgaansstraat van het bruisende centrum inclusief gezellig terrasje. Blijf op de hoogte van De Borrelbar, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons via onze social media kanalen.

Een avond gezellig borrelen met vrienden loopt gegarandeerd uit op een feestje bij De Borrelbar Helmond!

bekijk de openingstijden

VIND ONS

De Borrelbar Helmond
Steenweg 10

5707 CD Helmond
+31 (0) 492 200020
(Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00-17:00u)

Openingstijden
Maandag & dinsdag: Gesloten
Woensdag & donderdag: 21:00 – 03:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 21:00 – 04:00 uur
Zondag: 21:00 – 03:00 uur

WERKEN BIJ DE BORRELBAR HELMOND

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en spontane bartenders

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de horeca? Én wil jij werken binnen een groeiend & uniek concept in een warm enthousiast team? Lees dan even verder! Wij zijn namelijk regelmatig op zoek naar gepassioneerde, hard werkende en enthousiaste bartenders (M/V/X). Bekijk alle openstaande vacatures of laat je gegevens achter in ons sollicitatieformulier en wie weet sta jij binnenkort bij ons achter de bar!

bekijk alle vacatures

CONTACT OPNEMEN


    Let's get social! Volg ons op

    FACEBOOKINSTAGRAMTIKTOKGOOGLETRIPADVISOR